Fysiek mentale weerbaarheid ”Horeca”

Horeca

Als horecamedewerker kun je met regelmaat tegen agressie aanlopen. Deze agressie kan zich op veel verschillende manieren uiten zowel fysiek als verbaal. Om hier zo veilig en professioneel mogelijk mee om te kunnen gaan bieden wij deze training aan. Wij nemen je mee door een programma wat bestaat uit een stuk theorie, oefeningen, en praktijksituaties waarbij jij gaat oefenen met de verschillende vormen van agressie en fysieke aanvallen.
Hierbij nemen we jou mee in het proces van gespreksvoering, houdingen, communicatie met collega’s en hulpdiensten en nog veel meer! Wil jij fysiek en mentaal weerbaarder worden tijdens jouw werkzaamheden binnen de horeca? Kom in contact!

Afhankelijk van het niveau en leerdoelen 1-5 dagen

%

Groepsgrootte: Maximaal 12 deelnemers

%

Effectief

Locatie

Heel NL. Dit kan op locatie door u gekozen (in overleg i.v.m. afmetingen.) of bij een van onze trainingslocaties. Neem hiervoor contact op.

Afronding

Na afronding ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname. Ook worden de deelnemers ingeschreven in het landelijk register van de AvA. De geldigheidsduur van alle certificaten bedraagt één jaar. De geldigheidsduur kan jaarlijks verlengd worden d.m.v. het volgen van applicatietrainingen

Accreditatie

Volgens de ARBO wet moeten medewerkers die met agressie te maken kunnen krijgen hierin geschoold worden. Met deze training voldoe je als medewerker en werkgever aan deze eis.

Resultaat

✔ Kan vroeg signaleren en dreigend gevaar ondervangen
✔ Handhaven van de huisregels
✔ Melden, registreren en analyseren van incidenten
✔ Herkent de verschillende vormen van agressie
✔ Kan de juiste ombuigingsstrategie toepassen
✔ Treed de-escalerend op
✔ Veiligheid voor jezelf, collega’s en gasten waarborgen
✔ Kent de wettelijke bepalingen omtrent professionele interventie

Optioneel

✔ Kan zowel verbaal als fysiek ingrijpen
✔ Kan zich verdedigen bij fysieke agressie (d.m.v. instinctieve menselijke verdedigingsreacties)
✔ Kent verschillende bevrijdingstechnieken uit pakkingen en omvattingen